Jäkla tennisboll

Tennisbollen i ryggen gör bara ondare och ondare men nu är det helg och jag hoppas att vila ska göra susen. Så här när jul vill jag verkligen inte till doktorn för jag har ju inte haft så tur tidigare när jag haft så här ont. Kramperna är än så länge uthärdliga och jag hoppas dom förblir det, jag vill verkligen inte riskera att hamna på sjukhus till jul.

Så i helgen blir det inte många knop gjorda, vi ska baka lite hade vi tänkt. André får för det mesta men känner jag mig rätt så kommer jag ha svårt att låta bli att ta över köket. Men disk och annat tråkigt kan jag ju låta honom göra, visst är det så det ska vara?

Idag fick jag en "julklapp" av min kollega Lena idag, en superbra skål från tupperware. Har spanat i hennes katalog och det finns mycket som jag vill ha. Ska bjuda in henne och ha ett "party" här v.2 och då blir det att shoppa lite. Sen när jag kom hem så hade jag fått 2 julkort och nu är det ju den tiden då dom börjar rulla in. Va mysigt det är att få julkort, jag blir så glad av dom. Nu ska jag bädda ner mig igen och fortsätta med mitt vilande och rehabiliterande.

Ha en underbar helg

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.