Härdsmälta i hjärnan

Denna vecka som gått har bestått av sömnbrist i mängder, jag har sovit lite och ingenting pga smärta och kryp i kroppen. I natt vid halv fyra när jag står i köket och dricker ett glas vatten klarvaken så ger jag upp hoppet om att få sova nått. Sitter i sängen och tittar på André och känner en ilska skölja över mig. Hur fasiken har han mage och ligga där och sova gott när inte jag kan!?!?!? Mär jag har riktigt ont och är trött så blir jag väldigt ilsken av mig och det är inte bra alls.

På jobbet idag har jag varit alldeles stirrig och käften har malt mer än vanligt för att jag ska hålla mig vaken. När jag väl kom hem så kröp jag ner under täcket och var helt säker på att jag skulle slockna som ett ljus, men icket. Jag hamna i en dvala där jag var medveten om vad som hände runt mig men ändå så borta att jag drömde. Jag vet inte om det var en sömndröm eller en dagdröm, nått 50/50 kanske.

Här i drömmen märker jag vilket kaos jag har i mitt huvud nu. Jag drömmer att jag fyller jämt och att släken har strikta krav på hur dukningen skulle vara. Jag får hjälp av kollegor som inte riktigt hjälper mig. Jag lånar bord från festlokalen här på gården och försöker klä dom i en snyggpappersduk medans mina kollegor äter upp maten, grisar ner och kladdar sås och rödvin överallt. När väl min släkt kommer så är det redan kaos och värre blir det. Det finns knappt nån mat framme och förrätterna har nån gömt undan så när dom börjar äta så är det varmrätten först. Jag försöker avbryta men det är sånt liv runt mig. Sen händer det massa annat som jag håller för mig själv då det blir hemskare, jobbigare och knäppare.

Är inte detta ett tecken på härdsmälta i hjärnan så säg. Jag är så trött men kan inte sova. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, vara glad eller arg. Känslorna rusar mellan dessa fyra nämnda delar och jag är så matt i kroppen. För att toppa det så sitter jag i skrivande stund med tussar i näsan eftersom jag blöder näsblod för andra gången idag, brukar göra det då jag är trött.

Håll tummarna för att jag får sova i natt!!

Etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.