Vad huvudet vill och va kroppen gör

Det funkar inte riktigt som jag hade önskat idag. Jag tog på upp utan problem, jag gick till kylskåpet och drack lite juice och sen jag jag och satt mig på toan, so far so good. Men så fort jag satt mig så började kramperna och jag känner hur hela jag blir stel, från topp till tå. Det kändes som om varända muskel i kroppen drog ihop sig.

Jag försökte sitta där och koppla av, tänka på nått annat och bara få musklerna att slappna av. Det gick inte så bra det heller för nu hade jag suttit där så länge att benen började domna av. Jag tänkte att nä nu jävlar får det hugga hur mycket det vill, upp ska jag bara!!! Icket!!!! När man får en sån där kramp så slutar kroppen lyssna, jag hamnar som i ett fryst läge. Jag slutar andas och sitter blixt still för varje andetag och muskelspänning känns som en köttyxa mellan revben och under skulderbladet.

Jag vill ju inte ta medicinen så här tidigt eftersom jag tänkt sova mer och jag vill att den ska räcka i kroppen enda tills ikväll då jag får ta nästa dos. Kvällsdosen tar jag sent då jag vill att den ska räcka hela natten, den hjälper dock inte mot smärtan men sover gör jag på den. Jag hoppas att den muskelavslappnande medicinen börjar funger snart för jag lär ju inte få mindre ont när jag är spänd som en fiolsträng. Nä nu ska jag försöka sova lite till, om jah tar mig ner i sängen det vill säga.

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Anna-Karin

    Du kanske måste söka hjälp igen så du får ordentlig smärtlindring. Annars är risken att kroppen hamnar i ”låst läge” och det tar lång tid att återhämta sig igen.
    Stor kram/tänker på dig. /a-k

  2. Lisbet Olofsson

    Oj vad du har skrivit sedan sist jag var in till dig. Roligt att se vilka tankar och funderingar du har.

    trist att du har det så jobbigt med kroppen och att du har så ont. Vet att det tar både på humöret och på psyket. Man tror man är helt tokig etc. Men det är bara att hålla ut och ta en dag i sänder och andas. Det kommer bättre dagar.

    Du är välkommen att återgälda besöket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.