Fyra år sen

Jag kan inte förstå att det har gått fyra år sen olyckan, vart har tiden tagit vägen? Det känns som om det var i fjol det hände, men det är fan fyra år sen. Vad har jag gjort under den här tiden som gott? När jag kolla bloggen och tittar tillbaka så har jag ju hunnit med massor, men även gott mist eom en hel del.

När jag ser till ryggstatusen så tycker jag inte att det hänt allt för mycket, jag trodde jag skulle ha hunnit så mycket längre än jag gjort. Jag trodde jag skulle vara tillbaka på heltid för länge sen men jag kämpar fortfarande med min 75%. Ständig träning och behandlingar för att få kroppen att funka, ständig värk och oron för framtiden är den samma. Jag trodde den värsta perioden var förbi men som ni sett så fick jag ju läggas in i tisdags.

När jag ser till allt som inte rör ryggen så har det hänt såååååå mycket. Bröllop, barn som föds, folk som flyttar ihop, folk som separerar, nya vänner, olika resor både inom Sverige och utanför. Massa roliga fester och andra tillställningar, konserter, massa glädje men även en del sorg. Nya resor för både kropp och själ, funnit mig själv, tappat bort mig själv, skrattat, gråtit, mått bra, mått dåligt. Påbörjat nya saker, gjort gamla saker jag aldrig trodde jag skulle göra igen. Släppt på murar och släppt in folk i hjärtat, både vänner och en man.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst och jag har jättemycket i huvudet som skulle behövt komma ut men det får blir nån annan dag. Jag har försökt skriva detta hela dagen nu men jag har ingen ork eller motivation. Jag är så rackarns slö, slut och trög av medicinerna jag går på just nu. Jag har svårt att koncentrera mig så det är lika bra att jag återkommer senare med dom lite djupare tankarna jag har.

En fråga har jag till er. Ni som följt mig på min resa efter olyckan har ni märkt nån skillnad på mig, på det sätt jag skriver o.s.v. Det skulle var intressant och veta så jag tackar på förhand till er som tar er tid och lämnar en kommentar. Tack tack tusen tack.

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Anders

    Har inte tänkt på om sättet du skriver på har förändrats, men André vara ett stort glädjeämne i ditt liv nu vilket kanske påverkar en del. Annars verkar dina bekymmer med ryggen gå i vågor. Ibland är det ganska bra och emellanåt så drabbas du av bakslag som t.ex. de senaste veckorna. Så småning om så återhämtar sig dock både din rygg och ditt humör efter dessa svackor. Vill passa på att önska dig lycka till med allt och blogga på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.