Hur låter detta?

Medicinsk fotvård
Denna behandling utförs av en medicinsk fotterapeut. Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad, därefter utförs borttagning av förhårdnader, vård av naglar samt rådgivning.

Värmeterapi (Bodydetox)
Värmeterapi med infrarödljus rensar ut slaggprodukter och lidrar  smärta, led- och muskelvärk. Behandlingen ökar även viktminskning, fettförbränning och bekämpar celluliter på ett effektivt sätt. Efteråt kommer du känna en skön och ren känsla i hela kroppen.

Floatingterapi
Floating är en metod för mental och fysisk återhämtning och avslappning. Man flyter i en tank med kroppsvarmt vatten med en salthalt på ca 35-40%. Alla muskler i kroppen slappnar av och blodcirkulationen kommer igång. Floating i en timme ger lika djup vila som 4 – 5 timmars sömn och stresshormonet adrenalin minskar.

Du behöver floating om du …

• Är stressad, utbränd, sover dåligt, har spänningshuvudvärk, spända axlar/nacke, värk i kroppen, tunga påfrestande arbetsuppgifter.

• Har whiplash, fibromyalgi, eksem, psoriasis, eller dålig blodcirkulation,
högt blodtryck.

• Är idrottare.

• Ofta är förkyld eller småkrasslig.

• Är gravid och vill känna hur din baby har det. Är småbarnsförälder och
har jobbiga nätter.

• Om du bara vill ha en stunds ordentlig avkoppling. Behöver koppla av
inför ett viktigt möte eller uppdrag.


Hotell, shopping, spa, god mat och bästa sällskapet? Det skulle inte vara helt fel eller hur? Drömma kan man och rätt som det är så kanske det blir till verklighet 😀 Vi får se vad som händer och fötter. Detta är ju nått som man kanske borde unna sig, jag tycker att jag är värd detta 😀


 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.