Spadag nr 1

Idag har vi varit på Carolinas Spa och fått två behandlingar var. Ena var floating och den andra var värmeterapi och jag kan lova att det var skönt. Jag börja med värmeterapin och då ligger man på en brits med en kupol över sig och i den är det ca 98 grader, det enda som sticker ut är huvudet. Det var många synder som svettades ut i denna behandling. Sen var det dax för floating och det var ju ganska speciellt. Ett ägg man stänger in sig i och där ligger man bara och flyter. Precis som jag befarade slog min rastlöshet in och jag låg mest och snurra runt i den där tanken, en timme är lång tid när man flyter i ett ägg. Nu är vi tillbaka på hotellet och har precis färgat fransar och bryn. Vi ska väl slappa lite innan det blir middag på Olles 😀



Värmeterapi med infrarödljus rensar ut slaggprodukter och lidrar  smärta, led- och muskelvärk. Behandlingen ökar även viktminskning, fettförbränning och bekämpar celluliter på ett effektivt sätt. Efteråt kommer du känna en skön och ren känsla i hela kroppen.



Floating är en metod för mental och fysisk återhämtning och avslappning. Man flyter i en tank med kroppsvarmt vatten med en salthalt på ca 35-40%. Alla muskler i kroppen slappnar av och blodcirkulationen kommer igång. Floating i en timme ger lika djup vila som 4 – 5 timmars sömn och stresshormonet adrenalin minskar.


Bilderna är lånad från google

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.