Krusmyntagården
Ger hetta till wokade rätter, grillning, grytor och risrätter. Tips! Blanda i litet av het blandning med lammkrydda när du steker lamm el fläskkött. Ingredienser:Persilja, piri-piri, paprika, spiskummin, oregano, bellpeppar, lök, veg. olja.
När du grillar eller steker fläsk-, nöt-, kyckling-kött. God även på bakad potatis och majs. Ingredienser: Salt, paprika, socker, svartpeppar, majsmjöl, lök, chilipeppar, senapsfrö, vitlök, citronsyra, rosmarin, dragon, citronmeliss, vegetabilisk olja.
En snäll kryddda med mycket smak. God till fisk, grönsaker, kött, pasta, sallader, potatisrätter, aromsmör, smaksättning i creme fraiche och som bordskrydda. Ingredienser: Salt, vitlök, persilja, lök, svartpeppar.
Åh sen fick jag en gåva för att jag beställt och det var en påse:Dippmix med örter och vitlök. Superenkelt, supergott som sås till grillat el att dippa chips el stavar av morötter och gurka. Blanda 1- 3 msk dipmix med Turkisk yogurt, creme fraiche el gräddfil. Låt stå och dra en stund innan servering. Ingredienser: Yoghurtpulver, vasslepulver, havssalt, mjölksyra, vitlök, persilja.
Senaste kommentarerna