Köp och sälj loppis Umeå

Är ju med i en jättebra grupp på facebook som heter precis som rubriken. Har fått sålt en ljusstake, en tavla, en klänning, två stora skålar hittills. Har tre tavlor, två väskor och ett par solglasögon kvar där som jag hoppas nån vill ha. Kanonbra sida för oss som har massa grejer man vill bli av med och man behöver inte betala för att lägga upp en annons.


Jag är ju en samlare utav dess like, jag har så himla mycket grejer och det känns bra att bli av med lite. Men det känns även sjukt jobbigt att släppa iväg grejer, som idag när jag la upp dom där stora skålarna. När killen som köpte dom svarade på annonsen så ångrade jag mig, men då var det för sent. Jag har handlat så himla mycket prylar på slutet så jag MÅSTE göra mig av med saker för att få plats med det nya. Tror jag får införa en ny regel, en ny grej in, en gammal ut!

Man kanske skulle ordnat en loppis, gå igenom förrådet och kolla vad man har. Kläder till förbannelse har jag ju oxå, men det är ju i lite större stl så då är intresset inte lika stort men nått borde man ju kunna få bort. Hmmm får klura på den ett tag.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.