Bitterfi%&a nr.1

Fy tusan vad less jag är nu, jäkla rygg. Tänk om man kunde åka på en skrot och köpa en bättre begagnad rygg med tillhörande och fungerande nerver och muskler. Nu är jag så där svullen och öm i ryggen så jag tappar styrseln i armar och benen. Jag känner mig matt och tappar saker mest hela tiden, det bara rinner mellan fingrarna på mig. Benen känns som spagetti och varje andetag jag tar känns som en yxa i sidan.


Jag har ju slutat med ALL medicin nu och det känns ordentligt sånna här gånger, men jag har kvar dom så jag kan ta vid behov. Jag gjorde ju ett val när jag slutade med medicinen och jag visste att jag skulle måsta vänja kroppen med mer värk och hittills har det gått bra, detta är första riktiga bakslaget jag går på sen jag började jobba heltid i November. Biverkningarna av medicinerna är inge kul och det är ju inte så nyttigt för kroppen att proppa i sig massa piller hela dagarna. Visst får man lägga ner mer tid på TENS, spikmattan, varma bad och andra smärtlindringar, men det är de värt. Dessutom känns det som om medicinerna inte biter längre då jag ätit dom så länge och jag hoppas att nu när jag är utan dom så blir det kanske nån lindring när jag väl tar dom.

Jag är så glad att kroppen hållit så bra och den skulle klarat sig längre om det inte blev för mycket av allt nu på slutet. Sömnen är ju roten till allt gott, när man får bra av den. Blir man utan så är det är det mindre bra. Jag är oxå glad att jag fått försäkringen av Försäkringskassan som gör att jag inte får några karensdagar så jag behöver inte känna att jag inte har råd att vara hemma om det skulle vara en sämre dag. Oftast är det bara en, max två sämre dagar och då är denna försäkring guld värd. Jag längtar som en tok till varmare dagar, jag tror att kroppen kommer bli så mycket gladare då.

Trots att jag är en bitterfi%&a nu så har jag mycket kul framför mig. Mitt nya projekt hoppas jag få igång i slutet av denna månad. Tv har hört av sig och jag har inte bestämt mig än hur jag ska göra, det är nått som skulle vara skitkul (kan tyvärr inte berätta än vad det handlar om) men jag väntar på att magkänslan ska säga bu eller bä. Firmafest på fredag. Utbildning i Maj. Blodomloppet och vårruset är det ju oxå snart dax för. Våren, sommaren, Iron Maiden, Bulgarien, Bilsemester med bästa vännen Elin och mycket mycket annat. Det är dessa saker som tonar ner bitterheten i mig just nu. Jag är ju inte bitter i vanliga fall, eller jo kanske lite. Men det är allt mer sällan den sidan visas, jag är ju i grund och botten en glad och positiv person.

Jag vill passa på att tacka Susen, Therese, Lillkillen, Valpen, Hasse och Benny som får mig att skratta mest hela tidnen. Smartgruppen är en fantastisk grupp och jag är så glad att jag tillhör er nu. Sällan en tråkig stund på jobbet med er i närheten.

Nu ska jag sluta svamla och bädda ner mig, är helt slut.

Kramar till er mina vänner



Etiketter:

En kommentar

  1. Anders

    Livet kan kännas orättvist ibland, särskilt när man ansträngt sig utan märkbart resultat. Som du är inne på, man får försöka se fram emot och uppskatta de goda stunderna desto mera.

    Lycka till och ha det så bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.