För pigg men ändå för dålig

När man bara är hemma och ligger framför tvn så känner jag mig ju pigg, det känns hemskt att vara hemma. Igår när jag vakna så tyckte jag att jag var piggare så jag gick iväg till jobbet. Men när man fryser och nästan svettas igenom arbetsrocken på 20 minuter så är man inte OK. Jag gick från toaletterna till min arbetsplats och var andfådd och det är inte heller OK. Jag tog ut en order, skrev ut papper och etiketter och sen gick jag hem igen.


Det är så träligt när man är på vippen att bli frisk, när ska man gå och jobba? Man är för pigg för att vara hemma och för risig för att gå på jobbet. Man vill ju inte gå för tidigt så man bli sämre igen. Samtidigt så känns det onödigt att ligga hemma när man ändå inte ha ro i kroppen att bara ligga.

Imorrn har jag kalas så ikväll blir det bakning, tror jag skulle få hjälp med det så jag är pigg och orkar med en fulldag imorrn. Det ska även städas och fixas lite men det får André hjälpa till med då han är den som är bäst på stöka fram saker. Jag ska iaf ta min värktabletter och ladda inför "rycket" som ska göras när karl kommer hem om en timme.

Vi hörs mer sen

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.