Fixat håret inför helgen

Det har varit en riktigt spännande dag på jobbet, gisses säger jag bara. Allt flöt på hyffsat bra och fem över ett knata jag hem. Jag har fortfarande ont i höft, lår, knä och värst är det på morgonen och kvällen. P.g.a smärtan har det varit dåligt med städning här hemma inför helgens julfest så jag tänkte ta itu med den idag. Jag började diska lite och sen kom Åsa förbi och hälsa på. Vi surra och drack kaffe och det var riktigt trevligt att träffa henne, det var ju ett tag sen.

Precis då Åsa skulle fara kom min kusin Madde som skulle hjälpa mig färga håret. Medans färgen satt i så laga vi lite mat och surrade. Det kändes skönt att ha min lilla kusin tillbaka och bara sitta och prata igen. Håret blev jättebra, mörkt som vanligt. Maten var god, sällskapet trevligt och städningen glömd.

Ska försöka göra ett ryck efter jobbet imorrn och beroende på hur mycket jag hinner och hur kroppen känns så kanske det blir ner på Harrys en sväng och käka middag med jobbet. Gratis plankstek säger man ju inte nej till men om jag inte hinner ikapp planeringen så får jag skippa middagen. Vill verkligen inte har kvar allt till sista sekund så jag dräper mig precis innan dom kommer på lördag. Det enda som ska vara kvar är att dammsuga och torka golv. Vi ser väl imorrn hur det blir. Nu ska jag bädda ner mig och kika på S.O.S Gute och sen Criminal minds, sen blir det SÖMN! Ha en skön kväll gott folk, kram kram!

 


Lite mörkare än detta tror jag nog att det blev 😀

Kanske som denna
|
|
|
V

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.