12-12-12

Idag är det sista samma-tal-hela-vägen-datumet som jag får uppleva under min tid, eller jag om jag lever så där 80-90 år till så kanske. Dagen började mindre bra med en väldans värk i ryggen, sen förlora jag ett vad mot valpen så jag fick pröjsa med en glass. Jag har diskvecka på jobbet (mindre roligt) och ryggen har varit kass hela dagen, André är sjuk och det är hela två dagar kvar till helg.


Jag är inne på min fjärde heltidsvecka och det har fram till nu gått bra, men nu är det inte kul. Jag skyller på diskningen för den är inte bra, det är lågt, det är tungt och det är drygt. Jag längtar tills imorrn då jag får fara till min underbara sjukgymnast, han behövs verkligen.

Sen vill jag gratta min fina underbara vän Robert som idag dagen till ära har förlovat sig med sin Malin. Ett stort grattis till er.

Ett stort grattis till Holmis oxå som igår blev pappa till en liten pojke.

Grattis till min bästa vän Nina och Johan som har blivit sambos

Hmmm undra om jag glömt nån eller något nu, jag tror inte det. Till er andra vill jag säga god natt och sov så gott, jag ska vika in årorna. Jag är så trött att ögonen snurrar runt i huvudet på 😀 Ha det bäst

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.