Akuten igen


Det går verkligen inte bra för mitt lag. Jag brukar vara ganska bra på bita ihop och hoppas att det går över när det kommer till smärta. Jag är så van smärta att jag kan ta det mesta som kommer i min väg. När jag väl söker läkarehjälp så då är det illa, riktigt illa. Så illa att jag tror mamma får komma upp och hjälpa mig på med kläderna innan vi åker till akuten. Jag får inte på mig kläderna själv, har aldrig varit med om maken till smärta.

Jag har kallsvettningar och är alldeles matt i kroppen, precis som det var på söndagen för 1½ vecka sen då jag var in på akuten. Jag har lyckats peta i mig mina mediciner så jag hoppas udden av smärtan försvinner så jag iaf får på mig underkläder innan mamma kommer. Tur att hon har nyckel om jag inte skulle lyckas ta mig upp just då hon är här.

Får snart skaffa mig klippkort på akuten! Nu ska jag försöka vila lite om det blir en lång dag på akuten. Hoppas dom kan hjälpa mig nu så jag får sova och slippa ha så här rackarns ont.

Wish me luck!


Etiketter:

6 kommentarer

  1. annkristin

    Hej Lotta!
    men så bedrövligt..nu har du det verkligen besvärligt..:(
    hoppas att du inte behöver vänta så många timmar o att du får hjälp på akuten..
    Kram

  2. Monika

    Du får iaf akuthjälp mot smärtan på lassa men ligg på så de utreder vidare varför du får denna smärta och vad de kan göra åt den!!!Skickar extrakraft till dig:-)

  3. Lotta Engman

    Svar till Marja Granqvist (2010-05-26 23:31)
    Dom gav mig smärtlindring för stunden men här ligger jag igen och kan inte sova p.g.a smärtan. Jag hoppas få svar på mina prover så snart som möjligt.

  4. Lotta Engman

    Svar till Monika (2010-05-26 22:00)
    Det är där jag tror det brister, jag måste verkligen ligga på som du säger. Akuten lindrar för stunden, men sen då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.