Tack


Jag är så otroligt glad över det stöd jag får från er i min omgivning. Jag får så mycket  kärlek, värme, glädje, uppmuntrande ord från min familj, mina nya och gamla vänner, kollegor och bloggläsare. Människor som är orolig och vill mitt bästa, ni gör min dag. Det är så mycket lättare med ALLT när ni finns i mitt liv och förgyller det. Utan er vet jag inte vad jag skulle göra, ni är bäst. Ett STORT tack till er, ni är ljuset i mökret.

Mamma, pappa, bröderna, kusiner, mostrar och övriga släkten. Tack Jon som kört runt mig så jag fått handla när jag varit som dåligast, tack till min nya vän Elin som står som en trygghet vid min sida. Oroliga kollegor som Åsa, Slavi och Fredrik, tack för hjälpen ni erbjudit, det värmer i hjärtat. Mina trognaste läsare både här och min vanliga blogg: Kicki, Malla, Sara, Thomas S, DL (vem du nu än är) Bella, Birgitta, AnnKristin, Marja och alla ni andra. Jag har säkert glömt massa men ni ska inte känna er glömd, det står bara stilla nu. Tomas M, Nina, Andrea, Karin, Emma, Jennie en stor kram till er.

You are special

Etiketter:

7 kommentarer

  1. annkristin

    gulliga du..o du vet oxå hur mycket det ger att få..när man ger..såå lite..den respons av dig..självklart..att jag tänker på dig..skulle ju t om kunna komma o ringa på din dörr..:)..meen du må ju gå vidare..o få lite mera utredning o hjälp för att kunna gå vidare..
    stor kram

  2. annkristin

    ja..bor mittemot dig..kom ju på att vi är grannar när du skrev förra sommaren om dom som levde om..fotbollslaget..när dom klev genom våran gård..tidigt en söndagmorgon..#kände igen..:)..har du kvar databordet..?..tänkte fråga min son om han är intresserad..
    kram..:)

  3. annkristin

    ja det skulle ju vara helt suveränt..ska fråga honom..o är ju helt sjukt..sugen på att gå över o ringa på din dörr..men nej..:)..har själv gått igenom en del..men både du o jag..huvudsaken att man har humorn o glimten i ögat..;)..o ingenting är omöjligt..

  4. annkristin

    hej igen…
    hoppas att du somnade till slut o skönt att tabletterna ger lindring..:)
    pratade med sonen men han var inte intresserad..hoppas att du blir av med databordet ändå..
    o ja..jag ska heja på dig när jag ser dig..har sett dig på håll nån gång..:)
    ha en fin fredag o en skön helg..kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.