Tokig dröm

I natt hade jag en dröm om allt möjligt! Andrea, Nina, Linda och jag var i Thailand och där hade vi en lägenhet. Det såg ut som Umeå men vi var i Thailand. Lägenheten låg ovanför en affär, jag tror det var en 7/11 för jag minns att vi hörde det där sabla ljudet som låter när man går in på en sån affär i Thailand. Det var en trång gränd man gick in i för att komma till en trapp som ledde upp till lägenheten.

Vi fyra gick på en konsert (minns ej vilja som spela) medans det bandet hade paus gick vi till en pub bredvid där grabbarna i Less is more spelade. Där på dansgolvet tappade jag bort mina vänner och jag letade och letade men dom var borta. Jag stog i ett hörn och var ledsen och orolig när Dennis Rodman dök upp från ingenstans. Det slutade med att jag festade restan av kvällen med honom.

I drömmen dök en bidrottning upp mitt i allt och jag hade en liten bikupa i lägenheten där hon fick bo. Massa annat skoj hände i drömmen men det kan jag ju inte skriva här. Jag vet varför jag drömde om Dennis och bidrottningen 😀 Igår kväll så ringde mormor och frågade om jag hade nån önskelista och då berättade hon att morfar hade varit in till stan och köpt en ny drottning till deras bisamhälle. Dennis Rodman såg jag på femman igår innan jag slockna, han är med i ett program om kändisar som är på rehab. Men vad Nina, Linda, Ea gjorde där det vet jag inte. Jag vet inte heller varför Nicke och Arto i Less is more dök upp, men som ni vet vid det här laget så är ju mina drömmar lite udda. Jag har ju en kategori där jag skriver om alla konstiga drömmar, klicka här: DRÖMMAR för att läsa om fler.



Jag och Linda

Jag och Ea

Jag och Nina

Less is more

Dennis Rodman och Queen Bee

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.