Tacksamhet

Nu har det redan slagit om till ny vecka men jag hade tänkt passa på att skriva fem saker som jag är tacksam över den här veckan som varit. Det är mycket som har hänt och jag vet inte riktigt vart jag ska börja, eller jo det vet jag ju men det är svårt att få ner det till fem saker. Men här kommer det iaf.

  • Jag är tacksam över att jag i början av veckan lyckats trappa ner en av min mediciner som jag ätit en lägre period. Jag skulle nog behöva den men jag överlever utan. Det är den starkaste värkmedicinen som jag nu har slutat med. Jag har dessutom börjat trappa ner nattmedicinen. Vill bli av med så mycket piller som jag bara kan. Hatar verkligen att måsta ta medicin, jag vill inte.
  • Jag är glad och tacksam över att jag vart utbjuden på middag och bio i torsdags. Det var verkligen kul att komma ut och umgås med trevligt sällskap. Det kan aldrig gå fel med ett sånt upplägg, eller hur.
  • Jag är tacksam över min fina kusin Madde som kom och hjälpte mig att baka på fredagen inför kalaset. Att hon finns där och hjälper mig betyder så mycket och hon är en person som är vacker både på utsidan och insidan. Jag är glad över den relation vi har och det stöd jag får.
  • Jag är tacksam för att jag fick en fin födelsedag från morgon till kväll. Jag är så glad att min familj, min släkt och mina vänner kom för att vara med mig denna dag. Det är så otroligt mycket värt att ha en sån fin familj som jag har. Att jag dessutom har världens bästa vänner är ju som grädden på moset. Jag älskar er hela högen och ett stort tack till er som kom och uppvaktade mig.
  • Jag är glad för den stund som jag fick med min kusin Maria idag. Hon bor utomlands och vi träffas sällan så varje chans jag får att träffa henne är värdefull. 

Så nu var veckans tankar om tacksamhet nerskrivna och nästa gång ni läser om detta ämne blir på söndag nästa vecka. Jag ska verkligen försöka skriva ner fem saker varje vecka. Det hjälper faktiskt att man får ta sig en sån funderare, tacksamheten blir mer synlig då.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.