Vänner

Vad vore livet utan vänner? Jag har många fina vänner som förgyller min vardag, både nya och gamla bekantingar.

Elin är en av dom nyaste vännerna som kommit in i mitt liv och hon är verkligen en solstråle. Jag mår så bra av att vara med henne och hon är en av dom mest godhjärtade vänner jag har, hon dömmer ingen och ger alla en ärlig chans. Hon ser verkligen personen för den han/hon är 😀

Veronica är en av mina äldsta vänner och hon är en person som hängt med i ur och skur. Hon är underbar och det är tyvärr väldigt sällan vi träffas numera. Men då är hon en sån vän som det kan gå en lång tid innan man ses men ändå så känns det alltid som om det var igår vi träffades.

Linda har oxå hängt med länge, vi har gått igenom så mycket tillsammans. Dina barn är mina barn, visst var det så 😀 Jag älskar henne och jag älskar hennes ungar som om dom vore mina egna. Födelsedagar, dop och nu i höst ert wedding 😀 Det ska bli så jävla kul och det är du verkligen värd efter allt som varit.

Andrea, min söta, goa, spralliga Andrea. Satt i förrgår och kika på lite gamla bilder och där fanns du med från en nyårsfest i Sörmjöle för många herrans år sen. Då börja jag minnas tillbaka till dagen i Siken där jag mötte dig och Karin för första gången, hehehe vilka minnen. Du har en underbar karl, en vacker dotter och en till liten på väg, det är verkligen så roligt.

Karinski i mitt hjärtski! Nu var det länge sen vi sågs, eller inte så länge sen men det var ett bra tag sen vi bara satt och surra du och jag. Det ska bli kul att komma och se hur ni har det och kika på lille Jack. Jag är så glad för din och Alles skull, det här är ni verkligen värd.

Jennie min Jennie vad jag saknar dig. Ibland kan jag längta ner till dig så det gör ont i kroppen. Jag saknar dig, Dorran och Puffen. Jessica, din mor och far 🙂 Dalsland och Mellerud! Jag måste komma ner snart igen och du måste ju komma och hälsa på mig oxå. Ta och titta lite på bilderna du fick av mig sista, häng upp dom på väggen och längta "hem" 🙂

Emma, du är verkligen saknad. Ditt glada, festliga, skämtsamma och lätta humör är nått jag längtar efter och jag hoppas vi ses snart. Jag vill ju se hur du och mannen har fått till det nere i Skövde. Jag vill se hur stor lilla Junie har blivit och självklart kika på lilla Idun.

Robert är en kille som jag vet alltid finns där för mig. Han jobbar tyvärr för mycket så vi ses väldigt sällan men han är en underbar pöjk som bara vill en väl. Han är världens bästa grabb som har världens största hjärta och jag är glad som har honom i mitt liv.

Sist men verkligen inte minst har vi min Nina. Nu vill jag att du kommer hem från älgjakten så vi får surra lite, känner att jag skulle behöva en dos av dig och din ärlighet just nu. Jag hade tänkt bjuda ut dig på en middagsdejt när du kommer hem så vi får prata lite. Nina är bäst och hon har stått vid min sida när jag haft det som jobbigast, hon har stöttat mig, hon har låtit mig gråta ut på hennes axel när jag behövt och hon plockar ner mig på jorden när jag svävar iväg allt för mycket. Hon har allt en äkta vän behöver, jag älskar dig!


Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.