Sömn vad är det?

Borde släcka ner och vika in årorna men jag har ju vänt på dygnet så här ligger jag nu och lyssnar på Joshua Radin med Road wars i bakgrunden på tvn. Vad har jag gjort ikväll då? Inte mycket! Kom hem vid halv sju efter ett par timmar med kusinen. Jag har varit ute på en prommis och jag har haft besök en sväng och nu ligger jag nerbäddad och filosoferar lite.

Det är ganska roligt vad man kan komma fram till när man ligger och funderar över världsfreden, livets mening och andra vanliga frågor som ofta ploppar upp i skallen när man är som mest degig i huvudet. Jag brukar skriva ner en del av dom och då inser jag ganska snabbt att man är inte riktigt funtad som man borde 😀 Eller kan man skylla på att man är trött och inte är i sitt sinnes fulla bruk efter klockan tolv på natten!? Vad tror ni, får jag använda det som ursäkt eller är jag rent lite puckad i roten??

Linjen mellan geni och dåre är alltid hårfin när jag väl tänker till 🙂 Jag har mina kloka stunder där jag blir lite impad över mig själv att jag faktiskt kan vara lite smart oxå. Men när det väl snurrar till så blir jag allt lite orolig för min egen skull. Men jag tror att man måste vara lite lätt galen för att klara av att leva i denna värld som vi har idag. Sen så är det ju ganska kul när man svävar iväg, drömmer tokigt eller bara får nån riktigt snilleblixt. Jag är nog ganska trött ändå nu när jag ser vad jag svamlar här för er, men vet ni vad!? Det bjuder jag på idag, alltid roar det nån.

Nu ska jag försöka sova lite, det är ju en dag imorrn oxå.

Puss och kram på er 🙂

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.