Fina människor

Det finns bra människor och sen finns det bra människor! Ikväll har jag varit med min vän Elin och hon är en av dom bästa människor jag känner. Dagen började som ni kanske läst riktigt pissigt men det ordnade upp sig mitt på dan då jag fick spendera tid med min vän Linda och hennes underbara kids, älskade ungar. Jag borde inte men kunde inte låta bli att gå och bära omkring på Emelee, men hon var så Lottig och så mysig idag. Hon ville bara kramas och vara nära, jag tror hon har saknat mig lika mycket som jag saknat henne. Många timmar blev det på stan och jag fick sån energi av att spendera dagen med dom. Energi som jag verkligen behöver!

Nå väl åter till kvällen och Elin. Hon kom till mig efter middagstid nån gång och hon for väl för mindre än en timme sen. Det är så härligt att vara med Elin och kunna ventilera saker som man går och funderar på. Hon är så klok och kommer med så bra råd. Elin förstår mig mer än många andra gör och då är det lättare att förklara hur tankarna kring livet, jobb, rehab går. Hon är en fantastiskt stark människa som oxå bär på bagage. Inte samma saker som jag men saker som vart tufft för henne, saker som hon fått kämpa med. Jag tror det är därför vi förstår varandra så väl. Vi har inte känt varandra så länge men jag tror att sättet vi träffades på förde oss väldigt nära väldigt snabbt.

Jag måste vara en av dom lyckligaste och mest tursamma människor i världen när det kommer till att ha bra människor i min omgivning. Jag älskar er hela högen och jag vore ingenting utan mina vänner och min familj.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.