Natti natt

God morgon!

Lördagen och kvällen var planerad lugn i hemmet. Åh jag hade tänkt äta soppa till middag och ta mig ett bad. Badet tog jag men ingen middag blev det för jag var rätt spak igår. Men så efter 22.00 så hör en kompis från Skellefteå av sig och säger att han är i stan på jobb och att han funderar på åka och äta nånstans och undrar om jag ska me 😀 Jag känner efter och det kurrar ju i magen så jag hakade på.

Max blev det (finns inte så mycket som är öppet vid den tiden på dygnet) där blev jag bjuden på både middag och efterrätt, hur tur har inte jag då? Där satt vi och surra i ett par timmar innan vi åkte vidare. Det hinner väl gå ett år nästan mellan gångerna vi ses, jag är ju sällan och aldrig uppe i Skellefteå och han passerar Umeå ibland. Både han och jag är löjligt förtjust i Thailand och vi har surrat resor hela kvällen, gissa om jag är nå sugen på åka iväg!?

Hur som helst så vart det lite för mycket surr så jag han bli övertrött och just därför sitter jag här nu utan att ha sovit en blund. Jag har försökt i flera timmar men nu gav jag upp. Ska vänta en timme till innan jag börjar leva om här, tänkte ta en varm dusch men det är så lyhört. Så nu ska jag spela lite spel och sen duscha och efter det hoppas jag kunna få sova ett par timmar.

Hoppas ni får en fin söndag!




Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.