Lustigt ändå

Det är ganska lustigt hur man kan träffa nya människor. Det finns ju dom klassiska sätten, via kompisar, ute på krogen, på arbetet, på olika tillställningar o.s.v. Jag är en väldigt social människa som gillar att träffa nya människor i alla olika storlekar, åldrar och kön 😀

Dom flesta av mina vänner har jag träffat via andra vänner, på jobbet eller via skolan. Karin och Ea träffade jag en kväll i folkabussen Siken 😀 Nina kom tillsammans med en gemensam vän tills oss på fest hos mig. Linda gick jag skola med och via henne träffade jag mina vänner Robert och Gustav. Slavi och Åsa lärde jag känns på jobbet, vi började jobba ganska samtidigt alla tre och har sen dess umgåtts mycket tillsammans. Veronica är jag uppvuxen med från tiden hos dagmamman. Magnhild träffa jag via mitt ex som är kompis med hennes bror. Ja det är väl på det vanligaste sätten men träffar folk!?

Men sen finns det några jag träffat på andra sätt. Elin träffade jag på behandlingsdagarna jag var på i våras och vi klickade direkt. Min fina vän Jennie nere i Mellerud träffade jag via datorn. Hon hade precis flyttat till Hörnefors där jag bodde då och kollade runt lite på en sight efter folk i hennes ålder, där såg hon mig och kände igen mig från konsum där jag då jobbade. Fick ett mejl av henne och blev bjuden på fika. Vi klickade direkt och kom varandra väldigt nära på kort tid.

På söndag ska jag faktiskt få besök av en bloggläsare. Det började väl med att jag fick lite kommentarer, personen vann första tävlingen som jag hade för länge länge sen. Vi började surra på Facebook och kan prata om det mesta, det är verkligen jättekul. Det enda som är ogjort nu är att träffas och på söndag blir det nu alltså av. Alla sätt är bra utom dom dåliga! Trevliga och glada människor kan man aldrig få för lite av i sitt liv, eller hur!?

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.