Dagens goa middag

Tortillatårta

0,5 paket
2 st
1 st
130 gram
100 gram
1,5 msk
0,5 burk(ar)
100 gram
15 st
60 gram
150 gram
250 gram
200 gram

Tillagning

1. Sätt ugnen på 225°C. Skär kycklingfiléerna i små tärningar, tärna löken, strimla purjolök och skiva champinjonerna.

2. Fräs kycklingen i matfett. Tillsätt lök och champinjoner. Låt fräsa. Blanda ner jalapeños, salsa och Philadelphiaost. Rör om väl.

3. Riv osten. Lägg tortillabröden med fyllning emellan (som en tårta) på en plåt med bakplåtspapper. Täck även det översta lagret med fyllning. Garnera med oliver och strö osten över. Gratinera ca 15 min i ugnen tills tårtan blivit genomvarm och osten fått fin färg.

4. Servera med Old El Paso Thick’n Chunky Salsa och en grönsallad.


Bon Apetit



Etiketter:

2 kommentarer

  1. HB

    Åååh tack! Måste provas! Gjorde nåt liknande i går (tacoslasagne), men det där verkar godare….så himla gott med philadelphiaosten med kan jag tro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.