Tokig dröm & besök x2

Nä nu är det dax att börja göra sig i ordning för jobb. Jag är dock helt död idag och jag har drömt så rackarns konstigt. Jag drömde att jag och lillebror Joakim blev sparkad av en häst och första blåningen jag fick var på insidan hande. Jag har aldrig varit med om blåmärke på insidan handen men i drömmen var jag mörk lila/blå/svart. Sen blev jag blå på ovansidan och Joakim lika så. Mamma och pappa tyckte det var bäst att vi åkte in på sjukan men det tyckte inte vi. Men tänk er sen att alla ytliga blodkärl blev blodröda på huden, det såg ut som om vi var tatuerade längs med hela högra armen upp mot axeln. Då vart vi lite skraj och gick med på att åka till lassa. Där kollade dom upp oss med röntgen och andra undersökningar men dom hitta inget fel så vi fick åka hem.

I närheten av oss finns en sjö, men det var inte Ängersjön, den hette Hörrneåsjön (grannbyn) Där fanns vattenfall och varma källor som vi badade i och när vi kelv upp ur vattnet så var blåningarna borta. Ådrorna syndes fortfarande och nu såg det ber ut som ärrbildningar längs med armen. Sen vakna jag!


Nu ska jag sluta babbla och skynda på lite här så jag inte kommer för sent. Idag liksom igår får jag främmande x2 😀 Först blir det en snabb kopp kaffe vid lunchtid och sen ikväll kommer Elin. Vi ska käka nått gott och sen ska vi åka och bada, basta, lägga ansiktsmask och gnugga in en hårinpackning. Det blir en riktig tjejkväll och det ska bli så jäkla skönt 😀 Ha nu en bra dag gott folk så hörs vi sen 😀

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.