Orkar inte mer

Nej jag är verkligen inte på topp nu! Längtar som fan till på måndag då jag har tid hos min sjukgymnast, förhoppningsvis kan hon få bort dom låsningar som jag har. Huggen i min vänstra sida fortsätter och varje andetag jag tar ömmar. Det är värst på kvällen, natten och morgonen. Kvällen för då har jag varit igång hela dagen och kroppen är trött och musklerna krampar och stramar åt runt bröstkorgen. Natten när jag ska sova är jobbig för det är svårt att hitta ett bekvämt sätt att ligga som passar låsningarna, min vardagliga ryggsmärta och huggen från revbenet. När jag sen vaknar på morgonen så har jag legat och spänt mig hela natten och legat och tryckt på bröstkorg och revben. Ställer klockan tidigare på morgonen så jag kan ta medicinen som står på sängbordet och väntar, oftast behöver jag ta den för att ens kunna ta mig upp ur sängen.

Det suger verkligen att man ska vara så lättpåverkad kroppsligt. Nu när jag börjat jobba igen och verkligen vill upp i tid, det har gått bra och ryggen håller. Men nä då ska man åka på en sjuhelvetes dunderförkylning som ställer till det. Nu är det inte ryggen som hindrar mig, det är kramperna som kommer från låsningarna och det knäckta revbenet p.g.a en attans förkylning.

Jag vill bara blir bättre, jag vill bara känna att jag har ork att jobba och träna. Mitt mål har alltid varit och är fortfarande att komma tillbaka till arbete och jag vill inget hellre men alltid dyker det upp nått som gör att det tar längre tid än jag velat. JAG VILL JOBBA! Jag är bara 26 år och jag har 40 år kvar i arbetet, jag vill ha en rygg som håller för det. Jag vill även att ryggen ska hålla för en vardag, en familj och ett liv av glädje och ingen smärta. Ja vill bara bli bättre, är det för mycket begärt?

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.