Tripp till staden

Imorrn bär det av mot stan en sväng! Ska träffa läkaren en snabbis, fara till lägenheten och lämna lite prylar och sen ska jag förbi jobbet och hälsa på. Har lite papper att lämna, en julklapp att hämta och sen ska jag surra lite med chef och kollegor. Ska blir kul att få träffa alla och jag längtar tillbaka.

Har haft en bra dag idag oxå så jag hoppas kunna gå tillbaka på jobbet nästa måndag. Jag hoppas det vänder nu så jag kan börja plaska på vattengympan igen, börja jobba och framförallt tordas åka hem igen och veta att jag klarar vardagen själv med allt vad den innebär. Städning, matlagning, diskning, tvättning, fara på affärn och handla mat och bara kunna leva som vanligt igen (vanligt för mig) Vissa saker som är självklara för andra funkar inte riktigt för mig när jag har så ont som jag har.

Men håll tummarna att det vänder nu!

Etiketter:

En kommentar

  1. Monika

    Hm….tycker mig känna igen dina ord om att klara sig själv…städa, laga mat, tvätta, handla osv. Men du, OM ryggen ska hålla får du nog(liksom jag)ta ett beslut om att be om hjälp! Ge tusan i att kånka påsar, bära tvätt, dammsuga, jobba till max och sedan falla tillbaka gång på gång. Tyvärr, det tar tid att bygga upp ryggen- löjligt lång tid! Så fort jag känner mig bättre vill jag göra ALLT men det är bara att inse fakta…Ett steg fram blir snabbt två steg tillbaka. Lycka till, det är alltid kul att kika in på din blogg och se hur det går!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.