Utmaningen dag 22 – Det här upprör mig

Det finns en hel del som upprör mig. Orättvisa, lögner, folk som inte står för det dom säger, folk som inte kan prata ut i lugn ton utan hela tiden går i försvarsläge och höjer rösten, folk som har så lätt att hela tiden hitta fel hos andra om det så är nån dom känner, nån man ser på stan eller kanske nån på tvn. Att dom hela tiden kommenterar andras kläder, sätt att vara, frisyr och allt annat. Ingen är perfekt och alla är olika, även DU! Visst jag är väl inte helt oskyldig men jag gör så gott jag kan.

Jag brukar säga som så att man behöver inte gilla alla men ska tamme tusan respektera dom ändå. Folk som ser ner på andra klarar jag inte av. Ett exempel på det är när man är utomlands och ser bortskämda fulla semesterfirare som tror att dom kan bete sig hur som helst mot lokalbefolkningen, att dom kan säga vad som helst och göra som dom vill bara för att dom har mer pengar än dom som jobbar på matstället, baren, hotellet o.s.v. Då jag är utomlands umgås jag hellre med lokalbefolkningen än dryga turister, jag får ut mer av resan då tycker jag.

Folk som snackar skit om andra när dom är med mig och sen snackar skit om mig när dom är med andra, kappvändare. Folk som står och beklagar sig för att en viss person är på ett visst sätt men när det väl kommer till kritan törs dom inte stå för sina åsikter öga mot öga med denna människa. "Småchefer" finns det på alla arbetsplatser, sånna som tror att dom bestämmer och springer till chefen och rallar så fort det är nått. Alla har vi fel och brister och så länge man lär av fel man gör och erkänner att man gjort fel så är det OK för mig. Man är ju bara människa. Det finns mycket som gör mig upprörd och det vara några av sakerna och sen finns ju dom självklara sakerna som rasism, mord, krig, fattigdom och allt sånt är ju som sagt självklara.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.