Låsa in snorungarna?

Vad är det med dagens ungdom? Vad tusan går genom skallen på dessa kids när dom får för sig att skjuta raketer inne i en buss? Åh sen hota och misshandla busschaffisen! Vad tror dom att dom vinner på att göra på det viset? Tror dom att dom är coola inför deras vänner? Att andra ska tycka dom är frän?

Hur fränt är det att som 15-åring finnas i polisens papper, att måsta leva med detta resten av sina liv. Nu kanske dom inte bryr sig men sen när dom växer upp och mognar. Läste i Aftonbladet att det var en tjej (vet dock inte om det stämmer) men vad finns egentligen bakom pannbenet på denna/dessa människor. Man kan skylla på det ena och det tredje men det är hur som helst FEL och jag fattar inte hur dessa hubbabubba ungar är funtad.

 

Det var inte länge sen jag skrev om kidsen som slängde glåpord efter alla som skulle in på ica och handla, även till mig. Polisen kom snabbt och tog dessa ungar och när jag kom hem kunde jag läsa att vissa av dom var dessutom misstänkt för misshandel på Mariehemskolan. Klicka på texten för att komma till det inlägget!

 

Jag läste oxå att barnen (som dom faktiskt är) har blivit släppta till sina föräldrar och jag hoppas verkligen dom tar i mot sina barn, så där får man bara inte göra. Dom förstår inte att dom utsätter sig själv och andra för fara. Det är ju FARLIGT för guds skull. Busschaffisen hade ju kunnat krocka med vad som helst och vem som helst när rakter avfyras inne i bussen. Vad tusan kan man göra åt detta?

Är det bara jag som blir upprörd?

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.