Snabbt inlägg

Vår första natt i Phuket har gått bra och det känns så skönt att vara framme. Sam hade ordnat två bungalow åt oss som vi bor i, dom är väldigt spartanska men vad gör väl det? Vi bor i en mysig liten by nära havet, långt bort från turisternas hets. Vi bor ett stenkast ifrån mina vänner och vi betalar endast 50 kr/natt. Det är en söt liten kvinna som har hand om rummen, vi har ingen nyckel hit så det är hon som släpper in och ut oss.

Vi får lyfta upp dörren för att kunna låsa den på kvällen och här är det som dom flesta thailändska hem att man inte använder toapapper utan en dusch för att tvätt rent, vi ska dock iväg och köpa papper idag. Vi har ett skynke som toadörr och hål lite här och där, men är det nån som bryr sig?? Nej! Trots denna enkelhet så har vi ett på wifi som ingår i dom 50 kr och kvinnan säljer vatten, öl och läsk billigt. Igår natt gjorde hon middag åt oss för Sam var orolig att vi skulle vara hungrig.


Åh på tal om Sam, vilken glädje att få se honom igen. Han är precis lika beskyddande om mig nu som då och det märks på många sätt. Igår när vi vart hämtad så hade vi en stor och en liten bil, alla hoppa in i den stora tillsammans med väskorna men Sam ville jag skulle åka med honom för han hade bättre bil. När vi kom fram så fick jag inte bära mina väskor, det skulle ha göra. Han fixade stol direkt för han tyckte jag skulle vila och han fråga om jag hade myggmedel (han vet vilka problem jag bruka ha). Han var så glad att se mig och hade lite tid över för dom andra, dock inte otrevlig 😀 Dom märkte direkt att denna man är mån om mig och mitt välmående, men så är han ju my brother from another mother (and father).

Nu väntar vi på att Madde och Fredrik ska vakna så vi kan gå till stranden och kolla läget. Sen ska vi till Tummen som är hemma och väntar på oss, hon jobbade igår. Tror att det blir en tripp in till Phuket Town idag och handla lite prylar som vatten, toapapper och lite apotekprylar.

Eftersom vi har wifi kan jag surfa in när som helst och just nu när alla sover och inte jag så passar det utmärkt.


Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.