Hur ska jag hinna?

Nu har jag två fullspäckade veckor framför mig, jag har minst en sak varje dag på kalendern som ska göra. Tur jag tog städningen i helgen så det ial är gjort. Nu ska jag snart rusa iväg på jobbet och sen ska jag till finaste Karin på en fika. Vi är ju nästan grannar nu så ska få se hur dom har fått det i huset. Ska bli väldans kul att träffa henne och lilla söta Jack.

  • Måndag: Jobb, fika hos Karin. Ska på Coop och uträtta massa ärenden, sen hem igen och ikväll har jag tvättid, få se om jag orkar eller tar det nån annan dag.
  • Tisdag: Först jobb som vanligt. Sen ska jag iväg och käka lunch med min fina vän Elin och efter det ska vi fara och träna bort lunchen vi precis tryckt i oss.
  • Onsdag: Jobb i vanlig ordning och sen ska jag hem och fixa lunch. Jag får nämligen hembesök av bästa Jessica som gör mina naglar. Tänkte bjuda henne på lunch och lite fika. Fan va nice ändå att få hembesök 🙂 Jag är nog ute och ränner på veckorna som det är.
  • Torsdag: Jobb först och sen raka spåret ner på stan för ännu en behandling med laser på smärtmottagningen. Om jag inte känner mig allt för kass efter behandlingen så blir det att fara och simma lite.
  • Fredag: Jobb och sen iväg på vårdcentralen och sen ner på stan för att fixa med lite pappersarbete. Ska även denna dag fara och simma lite. Sen ska jag faktiskt hem och bara njuta av att det är helg.


Ska även försöka få in en dejt med pappa, en kaffe med ena grannen, en kopp te med andra grannen och ev ett besök av min vän Jögga. Som ni ser så är det fullt upp den vecka och det är tur att jag har lika mycket roliga saker som jobbiga inplanerat. Annars hade nog denna vecka inte blivit så bra som jag tror den kommer att bli.

Ha en underbar måndag mina vänner

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.