Så jävla nöjd

Ligger och skrattar åt gårdagen, jag är så jävla nöjd. Jag var lite orolig att jag skulle hört eller sett allt på youtube redan, för så var det när vi såg Pablo Francisco. Men inte igår inte, allt var nytt! Jag älskade alla skämt om Umeå och Sverige. Jag skratta verkligen så jag grät och jag hopppas verkligen han kommer hit fler gånger. Skulle lätt kunna gå igen idag om jag varit i Sthlm.

Han hade med sig Walter, Achmed och Achmeds son, Peanut och José Jalapenô on  a stick 🙂 Såg även en arbetare plocka fram Bubba J och det skulle säkert va ett extra nummer, men så fort han sa tack för idag så var alla på väg hemma. Hade vi suttit kvar och klappa lite mer hade vi nog fått extranummret.

Det enda kan har att klaga på var insläppet och utsläppet. När vi kom dit vid sju (det skulle börja 19.30) det fanns ett insläpp och en garderob. Det tog sån tid att hänga av sig, kön var sååååå lång. Showen börja tillslut vid nio och den började med Guitar Guy, ni som sett olika klipp men Jeff Dunham vet vem han här. Han hitta på en sång om Umeå och berätta massa roliga grejer.

Sen var det dax för Jeff och som vanligt började han med att berätta massa roliga saker om sig själv. Han visade bilder från skoltiden och alla dockor han haft sen han var barn. Han berättade en rolig historia om sin ena dotter och en massa annat kul. Efter det kom dockorna fram och först ut var Walter. Vi hade en sjukt rolig kväll och jag är helnöjd. Nu ska jag sova en stund till för jag känner mig lite bakis faktiskt.


Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.