Försäkringsmedicinsk utredning

Idag har jag varit på Norrlandskliniken och träffat en ryggläkare som är en av dom fyra människor jag ska träffa inför försäkringskassan försäkringsmedicinska utredning. Imorrn ska jag träffa sjukgymnasten och på tisdag ska jag träffa en psykolog och en arbetsterapeut. Dessa fyra ska göra en bedömmning på mig som försäkringskassan behöver för att ta ställning till min framtid. Förhoppningsvis går det bra men vi vet alla hur svårt det är att vara sjukskriven i dagens samhälle. Det kan lika gärna och mest troligt inte bli som jag tänkt.

Jag har en tuff prövning framför mig och jag ber till gud att allt går vägen. Jag tycker att allt jag kämpat för dessa tre år borde betyda nånting. Jag hoppas nu att alla mina läsare håller alla tummar och tår för mig, jag behöver det verkligen nu.

Etiketter:

13 kommentarer

  1. Birgitta

    Håller mina tummar och om jag var närmare skulle du oxå få en bamsekram. Jag hoppas verkligen att alla inblandade på Fsk inser hur du kämpat och gjort allt. LYCKA TILL!!

  2. Johanna W

    Håller mina tummar och tår hårt att allt går bra för dig. Du är en kämpe av dess like. Hoppas allt går åt ditt håll för det förtjänar du efter allt som har varit. Stor kram från U-A

  3. EllinorO

    Jag hoppas det ska gå bra för dig. Vad innebär denna utredning och vad kan den ge för utslag? Innebär det att du ska få bli delvis sjukskriven eller hur fungerar det?

    Jag kommer hålla alla tummar och tår för att det ska gå bra. Jag ska även hålla tummar och tår för att du blir bättre och resultatet blir som du vill. Du kan väll skriva om vad du gör under utredningen så vi får veta

    Lycka till kram

  4. Lotta Engman

    Svar till EllinorO (2011-04-28 19:16)
    dom gör en sån här utredning för att jag har varit sjukskriven så pass länge och för att jag blivit utförsäkrad och sen inskriven igen. Jag vet knappt själv vad som kommer hända

  5. EllinorO

    Aha. En sådan har min Svärmor gjort. Den tog några dagar och det slutade med att min svärmor blev sjukpensionär vilket verkligen är vad hon kommer behöva vara.
    Hon sa att det verkligen var en bra och positiv upplevelse och alla lyssnade på henne för en gångskull och att de verkligen fick se att hon inte klarade att jobba. Hon fick även hjälp till rehabilitering och bättre vård genom de där dagarna.

    Så jag ska verkligen hålla tummarna för att det ska gå bra för dig. Vad vill du göra själv? Om du fick bestämma helt och hållet. Vad är drömscenariot? Ja förutom smärtfri och en hel rygg utan skruvar i?

  6. Lotta Engman

    Svar till EllinorO (2011-04-28 19:21)
    alltså största risken är att jag bli av med mitt jobb och det är det sista jag vill. Drömmen vore att få jobba 50 eller 75%

  7. EllinorO

    Men det låter som en bra dröm tycker jag. Jag drömmer om ett nytt jobb som min rygg kan klara av. Men även om en rygg utan värk och en stark kropp.
    Jag skulle vilja jobba på kontor med höj och sänkbart bord. Något som inte är så kroppsligt tungt.

    Jag hoppas du inte blir av med jobbet. Du får vara tydlig med att du vill jobba bara att du inte klarar av att arbeta heltid. Det kan du ju trycka på så att de verkligen förstår vad det är du vill.

  8. Lotta Engman

    Svar till EllinorO (2011-04-28 19:30)
    problemet är att mitt företag har en heltidspolicy och får jag inge stöd från fk så blir jag av med jobbet om jag inte kan gå upp på heltid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.