Trött som få

Var över till grannen igår och skulle se en film men det blev två så det vart en sen kväll. Upp tidigt idag och iväg på jobbet, 06.30 stämpla jag in. Hem snabbt efter jag gjort mina timmar för halv ett kom fina Jessica och fixade mina naglar. Hon är en rackarns trevlig tjej och tiden bara flyger iväg när man sitter och surrar med henne och vips var kockan efter fyra. Naglarna gjorda och superfina 🙂

Började med middagen och idag blev det fiskgratäng med torsk som pappa fiskat upp och till det hade jag pärmos och broccoli. Nu har jag städat undan lite och bäddat ner mig i sängen. Ligger och kikar på hockeyn innan det är dax för Greys. Det blir inge BB ikväll för jag måste verkligen sova.

Imorrn upp 06.00 och stämpla in 06.30, elva slutar jag och då står Elin och väntar på mig. Vi ska då iväg och simma och när det är gjort så ska jag på smärtmottagningen. Sen göra några ärenden på stan, handla lite mat och sen hem igen. Det är fullt upp hela tiden, men jag klagar inte. Jag lever och mår bra.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.