Tacksamhet

Jag måste verkligen komma igång med denna del av bloggen igen, det är ju tänkt att det ska komma ett sånt här inlägg varje söndag. Så här kommer mina fem punkter för denna veckas inlägg.

  • Lars-Åke på jobbet ska få vara med på min lista. Han är en jätteduktig fotograf som mer än gärna hjälper mig och andra kollegor att bli bättre på fota. Han delar gärna med sig av sina kunskaper och ser till att man kan ta så bra bilder som möjligt med den kameran man har. Att han dessutom är rolig att umgås med är bara en bonus. Vi har alltid så roligt när fotogänget på jobbet är ute och fotar. Tack för det Lars-Åke, det betyder jättemycket.

 

  • Mina andra kollegor får oxå en plats här för utan dom så skulle det inte vara lika roligt att gå till jobbet. Man får alltid skratta och hur jobbigt det än är att ta sig upp på morgonen så ändras det så fort man möts av en glad arbetskamrat. Ni är ju bara helt underbara!

 

  • Tjocka släkten min går inte av för hackor. Det är alltid trevligt när vi träffas och jag tror alla är lite småtokig på sitt eget sätt. Det är skönt att ha en stor, bullrig och nära familj som man vet att dom alltid ställer upp med det dom kan. Familjen är faktiskt bra att ha 😀

 

  • Jessica får oxå en plats denna söndag. Jessica är en superhärlig tjej som gör mina naglar. Tiden går så fort när man sitter hos henne och fixar, vi skrattar, snackar skit, fulpratar och är allmänt tokig. Det blir aldrig en tråkig stund tillsammans med henne så när man är klar och lämnar henne så gör man det med ett leende och superfina naglar, kan det bli bättre.

 

  • Maja och Emelee, mina ungar! Eller Lindas ungar som ändå är mina ungar. Jag älskar dom så mycket och jag skulle gå i graven för dessa två underbara töser. Dom ger mig så mycket glädje och energi och det enda dom behöver göra är att finnas. När det är långt mellan gångerna vi ses så gör det ont i hjärtat och jag får en längtan i hela kroppen efter kidsen. Maja har funnits i mitt liv i 9 år och Emelee i 5, dom kommer alltid ha en plats i mitt hjärta och dom kommer alltid vara min go’skit och skrutt!




Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.