Ryggvärken

När man helt plötsligt går från helt frisk till ryggsjuk så ändras livet. Det är inte lätt att erkänna för sig själv att livet aldrig blir som förut och det är verkligen inte lätt att hitta rätt stöd inom vården och hos sina nära och kära. Även då din omgivning gör allt för att hjälpa dig så kan det ändå vara svårt att förstå vad man går igenom och hur tankarna går. Då vill vi finnas där som stöd och förhoppningsvis kunna komma med tips och råd för att hjälpa er i vardagen. Tillsammans har vi erfarenheter om att vara ryggskadad och allt vad det innebär och vi vill gärna dela med oss av detta med er.

Vi som driver den här sidan heter Lotta som har bröt ryggen 2008 i en båtolycka i Thailand och fick steloperera fyra kotor (T-11, T-12, L-1, L-2). Ellinor som har 5 diskrbråck, opererat två mikrokirurgiska diskbråcksoperationer och kommer genomgå en steloperation under 2013.

 

På vår sida kommer även tips från våra sjukgymnaster finnas inom kort. Vi har även en del samarbeten där vi kommer kunna tävla ut lite olika hjälpmedel och vi kommer även ha kampanjer på dessa så ni kommer kunna köpa de olika hjälpmedeln till bättre priser. Kolla gärna in på vår sida

 

http://ryggvarken.se

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.