Fullspäckad ledighet

Igår jobbade jag som vanligt och sen for jag och fixa tandvärken och avslutade eftermiddagen med simning på Iksu. Tanken var att vi skulle grillar igår och bara känna lugnet, så blev det inte riktigt. Fick ett glädjande samtal från Linda som undra om jag kunde ha barnen mellan halv sex och tio, visst kunde jag det. Jag blir ju så rackarns glad när kidsen är här och vi fick en riktigt mysig kväll tillsammans. Vi tog oss en prommis till Mariehems centrum där vi käkade middag. God mat och glada barn, kan det bli bättre? På vägen hem gick vi förbi lekparken och så barnen fick busa av sig lite, även vi vuxna for runt parken med ett leende på läpparna. Mitt i allt fick jag ett samtal från grannens jänta och berätta att dom var på väg hem till Umeå så vi styrde kosan mot hem till dom. Bus och mys för hela slanten och vi avslutade kvällen med glass innan det var dax att för kidsen att åka hem till sig.


Idag har jag jobbat ett par timmar, tränat med kusin Madde och sen dolat på här hemma. Vi tog grillningen ikväll tillsammans med min fina lillebror Joakim och nu slappar vi framför tvn.

Imorrn ska vi på stan och shoppa lite innan vi åker till svärföräldrarna på middag.

Lördag ska jag träna och sen blir det kalas hos Andrea som fyller 30 år. Vi åker dit med Nina och Johan och det blir nog en trevlig kväll tillsammans med goda vänner.

Söndag är ju vilans dag och jag kommer nog ta fasta på det, vi har iaf inga planer än så länge. Skönt som fasiken är det då att ha långhelg, mera långledigt åt folket.

Hoppas ni får en underbar helg gott folk

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.