Språkpolisen är framme

Fick precis en kommentar från språkpolisen som klagade på min skrivning. Jag vet att jag inte skriver som man ska men det är just därför många gillar det. Jag skriver som jag pratar och på så sätt blir det lättare att ta åt sig av texterna jag skriver. Om det är nån som inte gillar det sätt jag skriver på, ja låt bli att läsa då. Det är ju faktiskt inte svårare än så. Visst att det kan bli en del slarvfel ibland men det får ni ta, missar jag dom när jag kollar igenom texten så får det va så.


Va tycker ni mina läsare? Ska jag ta åt mig av språkpolisen eller skriva på det sätt jag skriver?

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Birgitta

    Du ska fortsätta skriva som du är van, din blogg speglar DIG och de som inte gillar får låta bli att läsa. Läsningen är frivillig. Fortsätt att var DIG SJÄLV!!

  2. Krister Klermalm

    Språkpolisen är så bokstavstrogna att bara det saknas en bokstav så kritiserar dem dig för stavfel. Att inte förstå sammanhanget av innehållet trots brister här å var är det antydningssvårigheter hos vederbörande som inte förstår vad du skriver om. Det finns sådan texter där bokstäver saknar av vokaler och omkastade bokstäver så kan hjärnan ändå vänja sig att omvandla till det korrekta uppbyggnaden av orden och meningarna. Vissa har svårt med dessa texten samt kan ha svårt med att läsa ens texten upp å ned något jag kan även göra på tvären. Tala om läsförmåga här. Så bry inte mycket åt vad språkpolisen säger. Jag finner inga större hinder att begrip vad du skriver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.