Jävla skitdag

Dagen började i smärta och jag trodde aldrig jag skulle ta mig ur sängen. Jag lyckades släpa mig upp och iväg på jobbet där morgonen var som alla andra dagar. När det sen vart dax för förmiddagsfikat så satte jag tänderna i en macka när det knastra till i munnen. Jag hade lyckats bita sönder en tand och ont fick jag så jag slängde mig på telefonen och fick en tid hos tandläkaren.


Jag for iväg på en gång och domen löd så här: Jag har bitit bort en bit av en visdomstand som är på väg upp och nu har jag fått en remiss till käkkirurgen för att dra ut den. Han sa att rötterna var som fiskekrokar så det kommer göra väldans ont. Jag är mest förbannad över den onödiga kostnaden som blir nu när vi ska spara pengar. Åh jag hoppas jag får det gjort fort så det hinner läka innan vi ska åka utomlands. Gissa om jag var bitter idag, tandvärk, ischias deluxe och snålvärk.

Efter jobbet får vi och handla och sen skynda vi oss hem för Elin skulle kika förbi för att byta julklappar. Det var härligt att träffa henne och jag fick en väldigt passande julklapp. En första hjälpen väska fylld med massa bra att ha saker. Nu ligger jag nerbäddad med ischasvärk som ilar på som aldrig förr, why me?? Ska försöka kravla mig ner i badet och sen ta en tidig kväll så denna dag går över. Nån som vill byta med mig? Bara en liten stund


Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.