På måndag börjar den största utmaningen

Jag har inte jobbat heltid sen januari 2008, men på måndag är det dax. Jag har arbetstränat upp mot 100% två gånger och båda dom gångerna har jag hamnat ett par veckor på sjukhus. Nu är jag utförsäkrad och har inget annat val än att försöka. Det är länge sen jag försökte sist så jag hoppas kroppen håller den här gången. Det är med blandade känslor jag skriver detta då jag vet vilka bekymmer jag har (enligt FK inte har) och jag vet att jag gjort allt dom begärt av mig tidigare utan nått bra resultat.


Första tiden kommer vara jobbig då det blir en stor omställning för kroppen. Hela min vardag, alla mina rutiner ändras och jag kommer nog vara helt slut till en början. Jag ber till högre makter att jag ska klara detta och att kroppen är med på notan och accepterar omställning snabbt. Det blir att bita ihop och tåga på så gott det går i hopp om att jag ska klara detta till i februari då vi ska utomlands. Fara till sol, värme och lugn och bara ladda batterierna för att kunna fortsätta knata på.

Håll tummarna för mig nu, jag behöver alla tummar och tår jag kan få. Känner ni att ni har mycket energi och kan avvara lite så skicka gärna hit det ♥

Etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.