Tiden räcker inte till

Nu är det dax för en ny vecka och jag har ingen aning om vart tiden tar vägen, det är ju bara 1½ månad kvar till jul. Fram till jul är det mycket som ska hinnas med och när jag tänker efter så undrar jag hur tiden ska räcka till.

Först och främst ska jag upp på heltid, jag har inte jobbat heltid sen januari 2008 så det ska bli spännande och se hur det går. Enligt FK kommer det gå bra då dom bedömt att jag ska klara det och det är väl dom som vet bäst, eller hur var det nu?

Jag ska få besök från Skövde nu i veckan

Jag ska på begravning

Farsdag kommer ju snart så då blir det en tripp hem till byn.

Jag, Maria, Elin och Maud ska försöka få till en middag här framöver. Det var på tok för länge sen vi sågs alla samtidigt så det måste vi styra upp.

Jag har bjudit in mina tjejkompisar för lite julpysselmys. Dricka lite vin, äta nått gott, göra egna julkort, pepparkakshus, julgodis, julkulor och massa annat kul julpyssel. Få se hur mycket pysslande det blir, kan hända att snack, mat och vin tar över.

I början av december har jag min julfest och jag funderar för fullt vad jag ska bjuda på. Det kommer hur som helst bli galet mysigt som alltid, det har blivit en underbar tradition med mina nära och kära.

Det här är lite av det som ska hinnas med, sen är det massa annat oxå som jag inte kommer på just nu utan min kalender. Är det bara jag som tycker att tiden rusar iväg? Har man för mycket och göra eller är det för få timmar på dygnet?


Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.