Fredagsfräckis

Av , , 2 kommentarer 22

Det var en gång en kvinna som skulle gifta sig. Hon var hos sömmerskan för att prova sin klänning inför bröllopet och berättar där att det var fjärde gången hon skulle gifta sig. Sömmerskan utbrister då att hon inte kan gifta sig i vit klänning!
– Varför inte? undrar kvinnan.
– Det förstår du väl? Du är ju inte oskuld! svarar sömmerskan.
– Det är jag visst det! uvarar kvinnan.
– Och hur kan du var det efter att ha varit gift tre gånger? undrar sömmerskan.
– Jo, första gången var jag gift med en gynekolog, och han ville bara se! Andra gången gifte jag mig med en psykolog och han ville bara prata om den! Och tredje gången var jag gift med en frimärkssamlare och tror du jag saknar honom eller?

Fräckis

Av , , Bli först att kommentera 22

När Gud hade skapat Adam och Eva, hade han två saker kvar som han tänkte ge till dem. Gud sa:
– Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående… Adam avbröt:
– Jag vill ha den! Det skulle vara riktigt kul, livet skulle vara mycket lättare och roligare! Gud tittade på Eva och Eva nickade och sa:
– Varför inte, det är inte så nödvändigt för mig.
Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och kissade runtom, skvättande på väggarna och sprang till stranden och kissade och beundrade mönster han gjorde i sanden. Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:
– Och den andre saken som Du skulle ge bort som gåva?
– Förstånd Eva, förstånd.

Säg den lycka som varar

Av , , Bli först att kommentera 4
Igår hade jag en bra dag, en riktigt bra dag och som jag njöt av den. Idag är det inte lika roligt, det började redan vid lunch då jag kände mer smärta än vanligt. Nu ligger jag nerbäddad och ska nog ta mig en tidig kväll så jag är pigg imorrn. Som jag längtar till helgen då jag får vila, jag ska inte göra nånting. Hade planer med under omständigheterna håller jag mig hemma. Det blir bäst så, jag måste ju lyssna på kroppen.


Ligger på värmedynan och värmer en fusen kropp, i magen har jag en nygriljerad skinkmacka. Ska glo lite på Stalkers innan jag släcker ner för kvällen. Sov gott mina vänner så hörs vi imorrn 😀

Hej underbara

Av , , 2 kommentarer 9
Idag har varit en bra dag, jag har kommit på mig själv tänkandes att det kändes riktigt bra. Ryggen har varit snäll, dagen har gått fort (trots att det är tisdag och att jag var sjukt trött). Jag har fått värme i kroppen på solariet, haft ett möte som kändes bra, fått skratta och ett matvrak till katt och en övertrött André. Har pratat länge med en god vän, tagit mig en varm skön dusch, bäddat ner mig i min härliga säng och nu ska jag knoppa. Fy fabian så härligt med en riktigt bra dag, fler sånna vill jag ha 😀


God natt mina fina 🙂



Kan inte sova

Av , , Bli först att kommentera 6

I natt är en sån där natt som man bara vill ska vara över. Jag har sånt kryp i kroppen och jag håller på bli tokig! Jag har tagit en extra tablett av medicinen jag äter varje kväll som ska ta bort udden av mitt nervpirr men den hjäpler inte, det är bara en sån natt helt enkelt.

Glömde ju berätta tidigare idag att vi har kollat på resor och faktiskt hittat en bra, den ska bokas nu inom kort. Det ska bara kollas upp med chefer om ledigheten (för oss är det OK:at redan) med kusen måste kolla.

Nä försöka somna om kanske? Räkna lite får, eller varför inte apor i träd? Drömma sig bort utomlands redan nu. Well well, jag hoppas ni sover gott just nu mina fina läsare. Natti natt, kram kram