100% om 3 veckor

I veckan var jag på möte med min läkare och försäkringskassan och det slutade inte som jag hade önskat. FK anser att min skada inte ska vara nått problem idag och jag får inte längre vara sjukskriven för den diagnosen. Så nu kommer jag måsta jobba heltid från och med den 18 november, handläggaren sa att det var enbart så många veckor hon kunde "köpa" åt mig. Så jag har hela 21 dagar på mig att bli smärtfri, frisk och redo för att jobba 100%. 21 dagar att totalt förändra min vardag, mina rutiner med rehab och träning.


Jag ber till gudarna att det funkar, att jag klarar av arbetet på full tid. Jag får väl vara glad att min sambo jobbar på samma jobb som jag för jag lär inte va så mycket att hurra för efter arbetstid. Jag vet inte vad som händer om jag inte klarar detta, jag får inte vara sjukskriven nå mer och kan jag inte jobba heltid blir jag av med mitt jobb.

Håll alla tummar och tår för mig nu, jag lär behöva det.

Etiketter:

5 kommentarer

  1. Arbetare

    Dagens regler som alliansen stiftat MÅSTE ändras!
    Så är det, många är drabbade tom värre.
    Vi må alla hjälpas åt för att förbättra för sjuka och skadade! Så här får det inte vara längre!

  2. Birgitta

    Oj vilket konstigt beslut. Håller tumarna att allt går bra de här 3veckorna. Vad som händer sedan vet ju ingen men vi alla vet att du är en superKÄMPE som inte ger upp utan kamp! Ha en bra vecka,

  3. Millan Eriksson

    Visst är det förjävligt hur du/ni/vi blir behandlade…att någon ska sitta och berätta hur vi mår eller hur ont vi har och hur mycket vi ska kunna jobba! 🙁 Var det inte så att människan är livegen och kan ta beslut själv!?
    Stå på dig och lycka till, men numer får inte ens de som är dödssjuka vara sjukskriven för alliansen har skrivit hur många veckor alla sjukdomar botas på…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.