Bio + akutbesök

Gårdagen var väldigt upp och ner, den började med en väldans värk och svaga ben på morgonen. Jag blev hemma från jobbet och hela dagen spenderades på smikmattan och med strömmen kopplad på ryggen. Jag har ju sovit som en sjöbuse flera dagar nu så jag försökte ta igen lite sömn, men det gick inte.


Vi hade ju köpt biobiljetter så jag gjorde allt jag kunde för att kunna gå och sen filmen. Vid sju hämtade Elin upp oss och vi rullade ner på stan och till biografen. Jag tryckte i mig morfintabletten innan jag for så vid det här laget kändes det ganska bra. Vi tog plats i salongen och redan när reklamen rullade kände jag att detta kommer bli jobbiga timmar. Under hela filmen hade jag smärta i ländryggen, domningar i benen och korta krampar som slog till så fort jag rörde mig.

Filmen var kanon ( Taken 2 ), den var långt ifrån lika bra som ettan som enligt mig är en av världes bästa filmer, men helt klart sevärd. Sällskapet var det bästa men trots detta så rann tårarna titt som tätt under filmens gång. Det ska mycket smärta till för att tårarna ska komma fram så vårt fredagsmys slutade på Akuten.

Väl där gjordes en del undersökningar, samma egentligen som förra gången jag var in för två veckor sen. I och med att jag hade tagit morfin och det inte hjälpte så satte dom nål som jag fick olika mediciner i. Efter ett bra tag som lättade värken och medicinen gjorde susen, men då var klockan 02:00 och vi var alla tre trött och ville hem.

Det är nu sagt att jag ska kontakta min läkare så fort som möjligt och få en remiss till magnetröntgen för och kolla hur diskarna ser ut, Jag har dessutom fått en ökad dos med starka mediciner som jag ska ta nu ett par veckor så cambridge får vänta. Jag måste äta för att kunna ta dessa mediciner, men jag kommer köra pulver igen när denna behandling är klar. Jag har fått tips på annan smärtlindring, olika ställningar som jag ska försöka hålla mig i och råd för hur jag ska pinka. Jag tömmer nämligen inte blåsan som jag ska, det är ca 3½ dl kvar när jag vart på muggen och nu har jag fått tips på hur jag ska göra för att tömma helt. Det är vanligt att det blir så när man har nervkläm i ländryggen.

Vi får nu se vad detta blir framöver, jag hoppas att den ökade dosen hjälper mot min värk och gör så jag får sova på nätterna. Vi var hemma vid 03:00 i natt och jag har knappt sovit nånting. Ska ta mig iväg på affärn och köpa hem lite mat, en present åt grannen som fyller år och sen ska jag försöka sova lite. Helgens storstädning blir skjuten på, nu måste jag bara ta igen mig.



Vissa dricker sin fredagsberusning, jag tar min intravenöst


Etiketter:

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.