Bittra gamla damer

Idag när jag satt och vänta på bussen så stod det tre äldre damer en bit ifrån och beklagade sig över dagens ungdom. Åh till dagens ungdom räknas man iaf tills man är 29 enlig ena för hon sa att hennes 29 åriga barnbarn inte gjorde nått vettigt och det skulle aldrig bli nån karl av honom.


Dom pratade om hur enkelt det var att vara ung idag och hur lätt dom hade i livet. Att alla gled på räkmackor genom livet, alla var bortskämda, lata och hulliganer. Hälften av alla ungdomar borde sitta på kåken för dom hittar bara på dumheter, förstör, gör illa och snor saker. Andra hälften av ungarna borde få leva på existensminimum för att känna på det hårda livet. Dessutom behövde ungdomen idag i betala för nånting så dom borde inte ha så höga löner när dom ändå inget gjorde på jobbet.

Ja vad ska man säga om detta då? Jag satt mest bara och log och tänkte att dessa damer kanske skulle söka sig till nån aktivitet så dom har nått vettigt att göra istället för att gnälla på dagens ungdom. Åh hur snällt är det att dömma ut sitt barnbarn på det viset?? Råkade jag hamna vid dom tre bittraste damerna i stan eller blir man så bitter med åren?

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.