Slut men otroligt glad

Av , , Bli först att kommentera 6

Fy fasiken va slut jag är efter dagens träning med min UNDERBARA sjukgymnast Anders Bergström. Jag har nu med hjälp av honom fått ett helt nytt spännande träningsprogram och jag känner mig hur glad som helst. Jag har ont i dom flesta musklerna i kroppen just nu och värre kommer det bli men detta tyder ju på att den nya träningen tagit på ställen den inte gjort tidigare.
 
Jag känner nu hur peppen inom mig har kommit igång och nu känns det spännande och roligt att träna igen. Jag tror verkligen på denna typ av träning (ska visa senare vad vi gör) och detta kommer hjälpa både rygg och vikten. Jag längtar redan tills nästa gång och ännu mer tills dom öppnar upp den nya avdelningen på Tenton som vi fick tjuvträna lite i idag. Fotografen från VK var med från början och jag hoppas han fick nån bra bild. Nu ska jag äta nånting och sen slappa resten av kvällen.
 
 
 
 


Födelsedagspresenten beställd

Av , , Bli först att kommentera 4
Älsklingen har nu beställt min födelsedagspresent och jag bara längtar tills dom kommer. Det vi har beställt är ett macroset (3-mellanringar) till min kamera. Dessa ringar gör att jag kan komma närmare när jag fotar, närbilder alltså. Det är även beställt UV-filter och och polarisationsfilter 🙂 Så här ska ut och fotas när grejerna kommer, jag känner peppen komma tillbaka. Synd att min hobby ska vara så rackarns dyr dock, det finns mycket jag vill ha men lite jag har råd med. Nu hade jag ju turen som fyller år på tisdag och en pöjk som är generös.



Hur kul som helst

Av , , 1 kommentar 11

Idag när jag gick in så såg jag att jag låg etta idag på mest lästa och det är ju hur kul som helst. Jag har idag haft 3200 sidvisningar och det tillhör inte vanligheten. Jag brukar ibland skriva ett litet inlägg där jag frågar mina läsare vad det är som lockar er till min blogg. Detta är väldigt kul för mig att veta då ni är så många och jag känner endast ett fåtal av er som läser.

Jag hoppas nån av er tar ett par minuter av er tid och skriver en rad om varför just du läser bloggen. Vad du gillar, vad du inte gillar. Vad du vill se mer av och vad du vill se mindre av. Om det finns nån speciell anledning till att du återkommer till bloggen och kanske hur länge du följt mig.

Det är superkul och bra med feedback från er mina fina läsare.

Massa kramar /Lotta

Gårdagens festligheter

Av , , Bli först att kommentera 6
Jag somna efter sju imorse så jag är duktigt trött och har varit slö hela dagen. Hade tänkt skriva lite om gårdagen men orken har inte funnits där. Det kan berätta är att kvällen vart lyckad, vi hade skoj, åt och drack gott. Vart kanske lite väl blött men det är smällar man får ta. Jag spenderade kvällen med André, Nina, Madde, Elin, Crille, Göran, Slavi och Olga. Tack alla underbara som var med igår, nu har vi julfesten som väntar här näst.


Nu ska jag knoppa så jag orkar med morgondagen.

Kramas på stan

Av , , Bli först att kommentera 6
När jag ser den här videon så fylls jag av värme, speciellt när den lilla pojken släpper det han håller i och springer mot killen som delar ut gratis kramar. Detta gör så att jag vill ute på stan och krama om folk oxå, sprida värme och glädje. Det finns på tok för mycket tråkigheter i världen som man hela tiden läser om, ser på eller upplever själv. En sån här grej får ju folk att dra på smilbanden om så bara för stunden, men jag tror att det sitter i längre för vissa.
 
En kram och ett leende kostar ingenting och det är nått som är lätt att ge. En kram och ett leende behöver vi alla oavsett vart de kommer ifrån. Det värmer inombords och kanske om man har tur så sprids det vidare till nån annan. Så mina vänner, kramas mycket och le så ofta du kan.
 
Vem vet vad det kan betyda för den du möter?
 
 

Fixar på här hemma

Av , , Bli först att kommentera 3

Bordet är dukat, isen är gjort, västerbottensostpajen står i ugnen, ska göra olivsnurror när den är klar och när André kommer hem ska vi flytta lite möbler så alla får plats. Sen är det nog bara dammsugning, uppläggning, ljuständning och lite småfix kvar. Jag ska ju försöka he mig in i duschen så jag oxå är färdig tills dess att mina fina gäster kommer. Jag hoppas ni får en underbar kväll……

Full rulle

Av , , Bli först att kommentera 4
Det har varit segt med bloggandet nu för jag har så rackarns mycket och göra. Idag har jag varit och jobbat, sen en sväng till läkaren. Efter det åkte jag ner på stan och hämta ut en ny dryck på systembolaget, ska bli spännande och se hur den smakar. Var förbi Lagerhaus en snabbis och köpte ett kakfat i tre våningar innan jag mötte upp lillebror Joakim. Jag mutade han med lunch för att få hjälp med storhandlingen som skulle göras, mycket blev det. Hem och in med allt i kyl och frys, sen passade jag på att vila en stund innan André kom hem.


Det var han som skulle fixa middag idag så vi synda med en pizza från Ängen, dom har ju så goda pizzor där och dom känns lite nyttigare när det är massa grönt på dom. Nu har vi precis bänkat oss framför datorerna och tvn efter att ha diskat, skruvat ihop bord och stolar, dukat upp långbord, gjort romsås och förberett lite inför morgondagens kräftskiva. Jag längar som tusan att få äta och dricka gott med mina vänner.




Man-tager-vad-man-haver-middag!

Av , , Bli först att kommentera 4
Idag blev det rester som jag blanda ihop till en smarrig sallad. Kycklingfilén som blev över igår hackade jag ner i bitar och blanda ner i sju dagars salladen som var kvar. Hade även lite bulgur kvar från gårdagens middag som jag rörde ner tillsammans med sallad och kyckling. På detta hade jag lite thai sweet chilisås, riktigt gott vart det faktiskt och resterna räckte till en lunchlåda imorrn oxå.