Arg som ett bi

Fy fan va sur jag är idag!! Ringde till FK för att kolla iaf min handläggare fått ett papper som jag skickat in till henne men då fick jag telefonsvararen som sa att hon var på semester. Jag ringer då till kundtjänst och får veta att papperet jag undrat över kommit in men att det var ett annat problem.
 
Min senaste sjukskrivning har inte gått igenom och jag kommer därför stå utan pengar nu lagomt till semestern. Jag gick i taket och fråga varför jag inget fått veta och hon hade inge bra svar på det. Dom väntar på ytterligare papper som dom begärt av min läkare och de hade handläggare inte begärt förrän i fredags så läkaren har mest troligt inte fått den infon än.
 
Måste nu få tag på min läkaren (om inte hon oxå gått på semester) för hon ska skriva en ny sjukskrivning. Sen ska den bedömmas igen innan dom på FK kan betala ut nått. Hade jag inte ringt hade jag inget fått veta om detta och då hade jag stått där på måndag och undrat varför jag inga pengar fått. Jag är såååååå arg för som det ser ut nu är semesterplanerna till Oslo bara att glömma.
 
Gaaaaaaaaaaaaaaah va förbannad jag är, morr spott och fräs


Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.