Krusmyntagården

Idag kom kryddorna som jag beställde från krusmyntagården.se så nu har jag så jag klara mig ett bra tag. Köpt några små burkar via en kollega som sålde och vart helt fast i deras underbara smakar. Min favoriter har jag nu köpt i STORA bukar så nu har jag 10 dl Persilada, 10 dl grillkrydda och 5 dl het blandning.

Ger hetta till wokade rätter, grillning, grytor och risrätter. Tips! Blanda i litet av het blandning med lammkrydda när du steker lamm el fläskkött. Ingredienser:Persilja, piri-piri, paprika, spiskummin, oregano, bellpeppar, lök, veg. olja.


När du grillar eller steker fläsk-, nöt-, kyckling-kött. God även på bakad potatis och majs. Ingredienser: Salt, paprika, socker, svartpeppar, majsmjöl, lök, chilipeppar, senapsfrö, vitlök, citronsyra, rosmarin, dragon, citronmeliss, vegetabilisk olja.


En snäll kryddda med mycket smak. God till fisk, grönsaker, kött, pasta, sallader, potatisrätter, aromsmör, smaksättning i creme fraiche och som bordskrydda. Ingredienser: Salt, vitlök, persilja, lök, svartpeppar.


Åh sen fick jag en gåva för att jag beställt och det var en påse:Dippmix med örter och vitlök. Superenkelt, supergott som sås till grillat el att dippa chips el stavar av morötter och gurka. Blanda 1- 3 msk dipmix med Turkisk yogurt, creme fraiche el gräddfil. Låt stå och dra en stund innan servering. Ingredienser: Yoghurtpulver, vasslepulver, havssalt, mjölksyra, vitlök, persilja.



Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.