Grattis älskade Elin

Jag har två riktigt nära och underbara vänner som jag anser vara mina bästa vänner. Nina är en av dom som ni säkert har förstått om ni läser min blogg och den andra är min älskade Elin.

Idag fyller Elin 30 år och vi ska fira henne på lördag, som jag längtar. Elin har jag känt i två år nu fast det känns som vi känt varandra hela livet. Vi fann varandra väldigt snabbt och vi fann varandra vid rätt tidpunkt i livet för båda. Vi har funnits som stöd för den andre i olika lägen och Elin har verkligen tagit en livslång plats i mitt hjärta. Elin förstår mig på ett sätt som få gör och just därför är allt så enkelt med henne, det är aldrig nå problem. Hon är en ärlig, öppen och varm person som bara ser gott i människor. Hon har ett speciellt sätt att vara som lätt att älska och alla som möter henne faller för henne på en gång.

Jag är så glad att jag träffat dig och att du finns i mitt liv, jag vet oxå att du kommer finnas hos mig tills den dan jag tillar av pinn. Äkta vänskap växer inte på träd så jag är lyckligt lottad som har träffat dig. Jag älskar dig min vän och jag hoppas att du har haft en underbar dag.


Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.