Skinkstek med pären i ugn


Skinkstek i ugn med två supergoda kryddor från Krusmyntagården. Persilada: En snäll kryddda med mycket smak. God till fisk, grönsaker, kött, pasta, sallader, potatisrätter, aromsmör, smaksättning i creme fraiche och som bordskrydda. Ingredienser: Salt, vitlök, persilja, lök, svartpeppar. Het blandning: Ger hetta till wokade rätter, grillning, grytor och risrätter. Tips! Blanda i litet av het blandning med lammkrydda när du steker lamm el fläskkött. Ingredienser:Persilja, piri-piri, paprika, spiskummin, oregano, bellpeppar, lök, veg. olja.


Till detta gjorde jag en god skysås och sen hade vi potatis och wokgrönsaker som rostats i ugnen.





Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.