Mår så illa

Jag måste bara får ur mig min avsky mot Anders Behring Breivik. Jag ligger hemma under täcket och kollar på rättegången som visas live på aftonbladet.se och känner hur jag mår illa inombords. När dom går igenom kläderna han hade på sig och vilka vapen han hade på sig när han mördade massa ungdomar så sitter denna hemska man bara och ler.

Hur kan det gå så fel i huvudet på en människa, hur kan man hävda att man har rätt till att döda dessa människor. Jag mår riktigt illa, en klump i magen, en obehagskänsla i kroppen och kalla kårar ger denna man mig. En sån här sjuk människa kan dom ju aldrig mer släppa ut, han måste väl håålas isolerad? Kan inte tänka mig att nån som sitter i fängesle kan ha så mycket till övers för honom. Lås in honom i ett mörkt litet rum och kasta bort nyckeln och låt han inte ha nån tillgång till musik, tv, tidningar eller nån form av "underhållning" eller koppling till omvärlden.

Att en människa i ett annat land kan krypa så under skinnet på en. Att en sketen liten man kan förstöra så mycket för så många på så kort tid. Nä fy tusan för Anders Behring Breivik, may he rut in hell.

Nu fortsätter min bloggpaus, jag var bara tvungen att titta in och få ut lite av min ilska. Vi hör när vi hörs mina fina läsare, jag börjar sakna er lite.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.