Det kliar i fingrarna

Av , , Bli först att kommentera 12
Jag loggar in varje dag och börjar skriva ett inlägg men det blir aldrig klart. Jag har så mycket att berätta men jag får inget ner på svart och vitt. Det är mycket som händer men samtidigt är det mycket som fortfarande är osäkert. Jag har fortfarande inte fått nå svar på FKs utredning, vi vet ingenting om vem, vilka, när, var och hur som ska varslas på jobbet.

Jag har haft riktigt dåligt blodvärde på slutet och håller på kollas om det, vet ej vad det kan vara än. Har gjort lite olika prover och ska testa en medicin nu i hopp om att det blir bättre. Järntabletter och c-vitamin är kuren för mig just nu.

Annars umgås jag mest med nära och kära för att få upp orken i kropp och själ. Det har varit mycket kalas, middagar, fester och annat skoj. Mer av den varan kommer det att bli framöver. Förhoppningsvis så kommer energin för bloggen tillbaka inom kort så ni får följa med i allt kul som händer och förhoppningsvis har jag fått svar på alla mina frågor så jag kan lägga oron åt sidan. Lägga energin på annat välbehövligt som min hälsa, träning, och få till en fungerande vardag.

Hoppas vi hörs imom kort mina fina läsare, jag saknar er.

Min pausade tid

Av , , 2 kommentarer 8
Kommer ej börja blogga nu men ett inlägg ger jag er. Jag har fått så fina mejl från mina läsare som undrar hur jag mår och vad jag gör. Som jag skrev så skulle jag fokusera på att umgås med mina nära och kära så därför har mina helger bestått av kalas, middagsbjudningar och igår vart det tjejfest. Underbara människor, massa god mat och goda viner och allmän njutning av nuet. Kommer fortsätta med det och jag vet inte riktigt när jag helt är tillbaka på bloggen, det återstår att se. Här kommer iaf några bilder från förra och denna helg. Håll till godo, jag kommer väl snart tillbaka.

Tack för alla värmande kommentarer och mejl, dom betyder massor för mig.

Mår så illa

Av , , Bli först att kommentera 8
Jag måste bara får ur mig min avsky mot Anders Behring Breivik. Jag ligger hemma under täcket och kollar på rättegången som visas live på aftonbladet.se och känner hur jag mår illa inombords. När dom går igenom kläderna han hade på sig och vilka vapen han hade på sig när han mördade massa ungdomar så sitter denna hemska man bara och ler.

Hur kan det gå så fel i huvudet på en människa, hur kan man hävda att man har rätt till att döda dessa människor. Jag mår riktigt illa, en klump i magen, en obehagskänsla i kroppen och kalla kårar ger denna man mig. En sån här sjuk människa kan dom ju aldrig mer släppa ut, han måste väl håålas isolerad? Kan inte tänka mig att nån som sitter i fängesle kan ha så mycket till övers för honom. Lås in honom i ett mörkt litet rum och kasta bort nyckeln och låt han inte ha nån tillgång till musik, tv, tidningar eller nån form av "underhållning" eller koppling till omvärlden.

Att en människa i ett annat land kan krypa så under skinnet på en. Att en sketen liten man kan förstöra så mycket för så många på så kort tid. Nä fy tusan för Anders Behring Breivik, may he rut in hell.

Nu fortsätter min bloggpaus, jag var bara tvungen att titta in och få ut lite av min ilska. Vi hör när vi hörs mina fina läsare, jag börjar sakna er lite.

Ja så är de

Av , , 10 kommentarer 15



Ja nu tar jag mig en liten bloggpaus, hur lång den blir vet jag tyvärr inte. Jag känner att det är lite för mycket som tar energi från mig nu och orken är helt borta. Det är mycket på jobbet med svåra sjukdomar, varsel och förändringar. Sen går jag i väntans tider, inte sånna väntans tider men väntan på besked från försäkringskassan. Ett besked som kommer förändra ALLT. Kroppsligt är det inte heller riktigt okey och imorrn ska jag till läkaren för att kolla mitt blodvärde och annat, jag är matt, yr, får lätt blodtrycksfall och det är utöver mina vanliga krämpor.


Jag hoppas att ni är kvar när orken och lusten kommer tillbaka. Jag brukar ju inte kunna hålla mig borta så länge och jag är nog tillbaka innan ni vet ordet av det. Tiden kommer numera att spenderas på jobbet, gymet, med André och mina vänner. Försöka fokusera på hälsan och ta till vara på solen, våren (om den nu kommer) och allt som händer ute nu. Försöka komma igång med fotograferingen igen och hitta glädjen i det. Vissa blir vårdeppig och vissa blir höstdeppig, jag tillhör den första kategorin så det kan väl vara en släng av det oxå. Växligen av vädret tröttar ut en, men det är ju typiskt aprilväder.


Ha det bäst mina underbara läsare och jag hoppas vi ses när jag är tillbaka. Om det är nån som har några frågor, funderingar om mig, rehab eller annat så lämna gärna en kommentar så svarar jag på de. Kommer väl gå in och kika då och då om nån lämnat ett spår efter sig. Puss och kram på er

Påsken

Av , , 2 kommentarer 4
Det har varit två riktigt pissiga veckor och det har ni kanske märkt då bloggen inte varit så kul att läsa på slutet. Den här långhelgen behövs för att vila upp sig lite och det börjar imorrn när jag åker till Elin. Vet inte än hur länge jag blir där, det beror lite på dom andra ev planerna. Förra påsken var ju ganska sen och vädret var helt otroligt, nu snöar det och är kallt så det blir en mer påklädd påsk. Här är lite bilder från förra året då jag oxå var hemma hos Elin och bara hade det bra.